Lening elektrische fiets


Lening elektrische fiets: de voordelen op een rijtje

Zoek je een lening voor een elektrische fiets? Een fietslening aangaan is een uitstekend idee nu je jouw centjes in de zomer van 2020 niet meer kan besteden aan een reis of festivals. In deze blog lees je meer over de voordelen. Ook kan je bij ons een fietslening vergelijken.

Waarom een fietslening aangaan? 

In de zomer van 2020 zullen we steeds meer de toerist in eigen land moeten uithangen, nu de coronamaatregelen reizen naar het buitenland moeilijk maken. En welk vervoermiddel is er beter geschikt dan een elektrische fiets om je omgeving mee te verkennen?

Toch zijn elektrische fietsen niet goedkoop. Zo betaal je voor een elektrische fiets met trapondersteuning tot 25 km/u al zo’n 1000 tot 3000 euro. Voor een speed pedelec met trapondersteuning tot 45 km/u moet je zelfs bedragen tussen de 3000 en 9000 euro op tafel kunnen leggen. En over die budgetten beschikt lang niet iedereen.

Wat is een fietslening?

Een fietslening, dat bestaat eigenlijk helemaal niet. Wie het woord ‘fietslening’ in de mond neemt, bedoelt eigenlijk een gewone persoonlijke lening, ook wel een lening voor alle doeleinden genoemd.

Wat zijn de voordelen van een fietslening?

Een persoonlijke lening of een lening voor alle doeleinden kan je – de naam verraadt het al – aangaan voor alle mogelijke zaken die je op het oogt hebt. Je hoeft er helemaal geen reden voor op te geven aan je financiële instelling. Ook wordt er geen waarborg van je verwacht, wat bijvoorbeeld wel het geval is bij een hypothecaire lening.

Daarnaast heeft een persoonlijke lening altijd een vaste rentevoet. Ook zal er iedere maand dezelfde vaste aflossing van je rekening gaan. De looptijd is bovendien eveneens vastgelegd. Dat betekent dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Je weet exact wat je iedere maand zal betalen voor de lening van je fiets.

Fietslening vergelijken? Vind samen met Krediet@dvies een voordelige lening!

Omdat we als bemiddelaar samenwerken met de meest courante banken, hebben we een perfect overzicht van alle mogelijke fietsleningen. We bekijken in een gesprek van mens tot mens graag samen welke mogelijkheden voor jou voordelig zijn.

Je kunt altijd in een van onze kantoren terecht wanneer het jou past. We hebben kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt, dus altijd om de hoek. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak of loop gewoon even binnen.

 

 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen