Wat is een investeringskrediet?

Een investeringskrediet is een krediet op middellange of lange termijn, dat je kan gebruiken om een investering of de opstart van een nieuwe zaak te financieren. Zo kan het gaan over zowel roerende als onroerende goederen.

Wie kan er een investeringskrediet aanvragen?

We verlenen geen investeringskrediet aan particulieren. Het is bestemd voor zelfstandigen, mensen met een vrij beroep, vennootschappen en bedrijven. Je vindt deze kredieten zowel onder de hypotheken als onder de leningen op afbetaling.

Waarvoor is een investeringskrediet bestemd?

Je kan een investeringskrediet voor diverse doelen gebruiken. Zo kan je er bijvoorbeeld de aankoop van je handelseigendom mee financieren en een handelsfonds overnemen. Je kan er een bedrijfswagen mee kopen. Of materieel dat je nodig hebt om je beroep uit te oefenen. Het is zelfs mogelijk om er een opbrengsteigendom mee te kopen.

Je begrijpt dat er vele mogelijkheden zijn. Het belangrijkste is echter dat wij zeer concurrentiële en dus lage tarieven kunnen aanbieden voor je investeringskrediet.

Gratis en vrijblijvend advies

Ben je op zoek naar een investeringskrediet? Spring dan gerust even binnen. In eenvertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Wij zitten bovendien gewoon bij jou om de hoek. Zo hebben we kantoren in Antwerpen, Deurne en Zoersel. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

Bereken nu je investeringskrediet

Heb je geen idee wat een investeringskrediet jou kan kosten? Op deze pagina kan je jouw krediet berekenen. Zo zie je een schatting van hoeveel kapitaal en interesten je mogelijk dient af te betalen. Ook krijg je een beeld van de extra kosten waar een investeringskrediet mee gepaard gaat.

Krediet@dvies eBook

Een  lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

WAAROM KREDIT@DVIES

Onze ervaren medewerkers komen allemaal uit de banksector.

En daar merkten we dat klanten nood hebben aan een persoonlijke, menselijke aanpak. Krediet@dvies steunt daarom iedereen die zich niet geholpen voelt door banken en andere kredietinstellingen.

Leer meer
Lees meer arrow
Signature

15

Jaar in dienst

4000+

Tevreden klanten

84%

Goedgekeurd na indiening

Kredietadvies
Kredietadvies Deurne

DEURNE

Ruggeveldlaan 568
Antwerp 2100

Kredietadvies Antwerpen

ANTWERP

Blancefloerlaan 165
Antwerp 2050

Kredietadvies Hasselt

HASSELT

Zestienbunderstraat 60
Hasselt 3500

Kredietadvies Zoersel

ZOERSEL

Handelslei 14
Zoersel 2980