Maak een afspraak

Tijdens een persoonlijk gesprek kunen we altijd de beste oplossing voor u vinden.


Onze ervaren medewerkers komen allemaal uit de banksector. En daar merkten we dat klanten nood hebben aan een persoonlijke, menselijke aanpak. Krediet@dvies steunt daarom iedereen die zich niet geholpen voelt door banken en andere kredietinstellingen.

We houden van een vertrouwelijke, individuele aanpak. Een gesprek van mens tot mens. Geen formele ‘mevrouw’ of ‘meneer’. Spreek ons maar gewoon aan met onze voornaam.

 

Vul hier uw gegevens in zodat we u kunnen contacteren...

 

...of stel uw vraag via WhatsApp

Je kan ons ook altijd snel en gemakkelijk contacteren via Whatsapp. Zo kunnen we eenvoudig en direct je vraag beantwoorden.
 
Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen