Bij de aankoop van een woning betaal je aan de verkoper de overeengekomen prijs vaak met een gewone hypotheek. Maar dat is niet de enige kost die je moet betalen.
Zo gaat er een bepaalde som naar de overheid in de vorm van registratierechten, maar ook moet je de notariskosten en aktekosten betalen. Of heb je een aantal verzekeringen willen of moeten afsluiten.
Als je genoeg geld opzij hebt staan om al die kosten te betalen, dan kom je in aanmerking voor wat wij de gewone hypothecaire lening noemen.

Wat is een hypotheek lening?

Een woonlening noemen we ook weleens hypothecaire lening. Het huis, appartement of de bouwgrond waarvoor je de lening aangaat, is namelijk de waarborg voor de bank. Dat is logisch, want de bank wil zichzelf indekken tegen mogelijk financieel verlies.
Krediet@dvies bekijkt samen met jou je financiële situatie en de totale kostprijs van je toekomstige woning. Zo kunnen we een realistisch beeld vormen van de lening die voor jou haalbaar is. We maken de woning van jouw dromen mogelijk en zorgen er tegelijk voor dat je de nodige financiële ademruimte behoudt.

Hoe werkt een hypothecaire lening?

Je leent 100 % of minder van het bedrag dat je aan de verkoper moet betalen. Hoe minder je moet lenen, hoe minder risico een bank loopt. En dus hoe beter de voorwaarden die de bank je zal willen geven.
Alle banken hebben hun eigen voorwaarden om aan jou geld te lenen. Soms heeft de ene en dan weer de andere maatschappij bankacties lopen met bijvoorbeeld een tijdelijke korting op hun rentevoet. Gelukkig werken wij met de meeste banken samen. Zo kunnen we je steeds de voordeligste en geschiktste hypotheek aanbieden.

Gratis en vrijblijvend advies

Heb je interesse in een hypothecaire lening? Spring dan gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.
Wij zitten bovendien gewoon bij jou om de hoek. Zo hebben we kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

Vraag nu de berekening van je hypothecaire lening aan

Heb je geen idee wat een hypothecaire lening jou kan kosten? Had je graag een schatting van hoeveel kapitaal en interesten je mogelijk dient af te betalen en krijg je graag een beeld van de extra kosten die met een hypothecaire lening gepaard gaan?

Krediet@dvies eBook

Een  lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

WAAROM KREDIT@DVIES

Onze ervaren medewerkers komen allemaal uit de banksector.

En daar merkten we dat klanten nood hebben aan een persoonlijke, menselijke aanpak. Krediet@dvies steunt daarom iedereen die zich niet geholpen voelt door banken en andere kredietinstellingen.

Leer meer
Lees meer arrow
Signature

15

Jaar in dienst

4000+

Tevreden klanten

84%

Goedgekeurd na indiening

Kredietadvies
Kredietadvies Deurne

DEURNE

Ruggeveldlaan 568
Antwerp 2100

Kredietadvies Antwerpen

ANTWERP

Blancefloerlaan 165
Antwerp 2050

Kredietadvies Hasselt

HASSELT

Zestienbunderstraat 60
Hasselt 3500

Kredietadvies Zoersel

ZOERSEL

Handelslei 14
Zoersel 2980