Over ons

We zijn er voor iedereen


Ben je hardwerkend, maar heb je weinig spaargeld? Zoek je de goedkoopste hypothecaire lening of autolening? Of een extra lening voor je notariskosten? Wil je jouw schulden centraliseren? Krediet@dvies is er voor iedereen, ongeacht je achtergrond of leeftijd. 

Onze ervaren medewerkers komen allemaal uit de banksector. De herstructureringen in deze sector maakt dat heel wat mensen zich niet meer geholpen voelen door hun bank of kredietinstelling. Wij bij Krediet@dvies willen hier wat aandoen.

We houden namelijk van een vertrouwelijke, individuele aanpak. Een gesprek van mens tot mens. Geen formele ‘u’ of ‘meneer’. Spreek ons maar gewoon aan met onze voornaam.

 

Vertrouwelijk advies

In een vertrouwelijk gesprek bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften, persoonlijke omstandigheden en de mogelijkheden die zich aanbieden. Het is onze missie om je te begeleiden bij je financiële keuzes.

Voor iedere situatie heeft Krediet@dvies een oplossing. We bieden namelijk producten aan uit een ruim gamma van beschikbare kredietovereenkomsten: van een hypothecaire lening en schuldcentralisatie tot een persoonlijke lening.

 

Lokale aanwezigheid

Zowel online als offline kan je bij ons terecht. We hechten bovendien veel belang aan lokale aanwezigheid. Zo hebben we kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Je hoeft je dus niet ver te verplaatsen of steeds naar een vervelende klantendienst te bellen. Wij zitten gewoon bij jou om de hoek, spring gerust maar even binnen.

 

Beschikbaar na de kantooruren

Bij vele banken en kredietinstellingen sta je na een harde werkdag voor een gesloten deur. We begrijpen daarentegen dat je moeilijk tijd vrij kan nemen op je werk. Daarom zijn we beschikbaar wanneer dat voor jou past. Ook na de kantooruren maken onze medewerkers op afspraak graag tijd voor je vrij. 

Zoek je kantoor
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen