Net terug van vakantie en denk je nu de hele tijd: “Ik zou er graag een paar keer per jaar terug naar toe gaan!”? Of er is een plaats of streek waar je al jaren steeds naar terugkeert? Dan speel je wellicht met het plan om er een tweede verblijf te kopen.

Tweede verblijf in het binnenland

Als je je oog hebt laten vallen op een tweede verblijf in eigen land – bijvoorbeeld een huisje in de Ardennen of een appartement aan zee – kan je bij Krediet@dvies een lening krijgen. Samen bekijken we jouw financiële ademruimte.

Rust er misschien nog een hypothecaire lening op je eerste gezinswoning? Dan kan je mogelijk het reeds terugbetaalde gedeelte van je kredietopnieuw aanwenden voor de aankoop van de tweede woning.

Tweede verblijf in het buitenland

Maar wat als je favoriete stek zich in het buitenland bevindt? Ook dat hoeft geen onoverkomelijk obstakel te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Is je huidige woning ondertussen in waarde gestegen? Wel, dan kan je daar gebruik van maken om iets nieuws in het buitenland aan te kopen. Uiteraard kunnen wij voor jou nagaan of dat in jouw specifieke situatie mogelijk is.

Gratis en vrijblijvend advies

Heb je interesse in een lening voor een tweede verblijf? Spring dan gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprekvan mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Wij zitten bovendien gewoon bij jou om de hoek. Zo hebben we kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

Vraag nu de berekening van je hypothecaire lening aan

Heb je geen idee wat een lening voor een vakantiewoning jou kan kosten? Klik hier voor een simulatie.

Krediet@dvies eBook

Een  lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

WAAROM KREDIT@DVIES

Onze ervaren medewerkers komen allemaal uit de banksector.

En daar merkten we dat klanten nood hebben aan een persoonlijke, menselijke aanpak. Krediet@dvies steunt daarom iedereen die zich niet geholpen voelt door banken en andere kredietinstellingen.

Leer meer
Lees meer arrow
Signature

15

Jaar in dienst

4000+

Tevreden klanten

84%

Goedgekeurd na indiening

Kredietadvies
Kredietadvies Deurne

DEURNE

Ruggeveldlaan 568
Antwerp 2100

Kredietadvies Antwerpen

ANTWERP

Blancefloerlaan 165
Antwerp 2050

Kredietadvies Hasselt

HASSELT

Zestienbunderstraat 60
Hasselt 3500

Kredietadvies Zoersel

ZOERSEL

Handelslei 14
Zoersel 2980