January 31, 2022

Dromen jij en je partner er al lang van om te trouwen? Of willen jullie eens samen op reis? Stel je dromen dan niet langer uit omdat je momenteel nog niet over de juiste financiële middelen beschikt. Met een persoonlijke lening van Krediet@dvies maken jullie je dromen eindelijk waar.

Wat is een persoonlijke lening?

De naam zegt het al: het een lening die persoonlijk is. Je hoeft niet te verklaren tegenover de financiële instelling of de bank waarom je het geld precies nodig hebt. Het is zelfs niet nodig om een factuur of een aankoopbewijs voor te leggen.

Een andere naam voor een persoonlijke lening is een ‘lening op afbetaling voor alle doeleinden’. Je kiest dus zelf voor wat jij het geleende bedrag precies gebruikt. Je kan het geld perfect besteden aan een huwelijk, communiefeest of een reis waar je al lang naar uitkijkt.

Wat zijn de voordelen van een persoonlijke lening?

1. Vaste looptijd

De looptijd van een persoonlijke lening leg je in samenspraak met de bank op voorhand vast. Zo is het wettelijk bepaald dat de looptijd afhankelijk is van het geleende bedrag. Krediet@dvies werkt met zo goed als alle banken samen. Meestal bedraagt de looptijd van een persoonlijke lening 10 jaar.

2. Vast maandbedrag

Je weet ook perfect welk bedrag er iedere maand van jouw rekening gaat, want het maandelijkse aflossingsbedrag is vastgelegd. Je komt niet voor onverwachte en bijkomende kosten te staan.

3. Vaste rentevoet

Omdat bij een persoonlijke lening de afspraken vooraf erg duidelijk zijn, ligt het risico voor de bank lager. En dat vertaalt zich in een lagere rentevoet dan bij een doorlopend krediet of kredietopeningen. Ook de rentevoet ligt vast voor de hele looptijd van de lening.

Wanneer staat het geld op je rekening?

Onmiddellijk. Zodra jij jouw persoonlijke lening hebt afgesloten, beschik je over de geleende financiële middelen. Het bedrag wordt geheel op jouw rekening gestort. Zo kan je direct aan de slag met het plannen van je huwelijk, communiefeest of reis.

Waar bekom je een persoonlijke lening?

Zoals je daarnet hebt gelezen, werkt Krediet@dvies samen met de meeste banken. Daarom vinden we ongetwijfeld een voordelige persoonlijke lening voor jou.

Spring gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Je kunt bovendien altijd in een van onze kantoren terecht wanneer het jou past. We hebben kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt, dus altijd om de hoek. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak of loop gewoon even binnen.

Krediet@dvies eBook

Een  lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Simulatievan jouw lening
Laat je rentevoet berekenen. Binnen 24u ontvang je een simulatie van ons.
Hypotheeklening
Persoonlijke lening

Gerelateerde artikelen