Wat is een persoonlijke lening of een lening voor alle doeleinden?

Het woord in de titel zegt het eigenlijk zelf. Een lening op afbetaling voor alle doeleinden is niet gekoppeld aan één bepaald doel. En je hoeft dus geen reden te verantwoorden. De som die je leent, kan je zelf gebruiken voor de dingen die jij wilt. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je een aantal zaken tegelijkertijd wil kopen of vervangen.

De lening voor alle doeleinden

Stel dat je net bent verhuisd en je hebt een nieuwe televisie nodig, maar ook een zitbank, twee stoelen, een nachtkastje, enzovoort. Dan kan je voor die zaken afzonderlijke leningen afsluiten, maar dan moet je uiteraard ook verschillende maandelijkse afbetalingen doen.

Het is daarom beter om één globale lening aangaan, die over een langere tijd kan worden gespreid. Zo lopen je maandelijkse afbetalingen niet te hoog op. Geld lenen kost namelijk geld. Het is beter om interest te betalen op één lening, dan op verschillende leningen.

Gratis en vrijblijvend advies

Heb je interesse in een persoonlijke lening? Spring dan gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Wij zitten bovendien gewoon bij jou om de hoek. Zo hebben we kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

Vraag nu de berekening van je persoonlijke lening aan

Heb je geen idee wat een persoonlijke lening jou kan kosten? Klik hier voor een simulatie.


Krediet@dvies eBook

Een  lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

WAAROM KREDIT@DVIES

Onze ervaren medewerkers komen allemaal uit de banksector.

En daar merkten we dat klanten nood hebben aan een persoonlijke, menselijke aanpak. Krediet@dvies steunt daarom iedereen die zich niet geholpen voelt door banken en andere kredietinstellingen.

Leer meer
Lees meer arrow
Signature

15

Jaar in dienst

4000+

Tevreden klanten

84%

Goedgekeurd na indiening

Kredietadvies
Kredietadvies Deurne

DEURNE

Ruggeveldlaan 568
Antwerp 2100

Kredietadvies Antwerpen

ANTWERP

Blancefloerlaan 165
Antwerp 2050

Kredietadvies Hasselt

HASSELT

Zestienbunderstraat 60
Hasselt 3500

Kredietadvies Zoersel

ZOERSEL

Handelslei 14
Zoersel 2980