Wat is de 105 %-lening?

Met de 105%-lening geven we jou de mogelijkheid om 105% van de aankoopprijs van je droomwoning te lenen aan hetzelfde voordelige tarief als een ‘gewone’ hypothecaire lening. Op die manier beschik je over extra centen om de bijkomende kosten van je lening te betalen. Zo hoef je de aankoop geen maanden of jaren uit te stellen.

Een voorbeeld van een 105%-hypotheek

We kunnen deze lening het best uitleggen aan de hand van een concreet voorbeeld. Stel dat je een appartement aankoopt van 150.000 euro. Het is klein beschrijf en je geniet van het abattement en bij-abattement omdat het je eerste woning is. De totale bijkomende kosten bedragen dan 13.120 euro.

Dat is natuurlijk een heel bedrag. Bij Krediet@dvies kan je echter 105% van de aankoopprijs lenen, wat in dit voorbeeld neerkomt op 157.500 euro. Dat betekent dat je geen 13.120 euro moet hebben om deze aankoop te financieren, maar slechts 5620 euro. Toch een groot verschil, niet?

Notariskostenlening

Heb je toch een groter bedrag nodig om de bijkomende kosten te kunnen dragen? Dan kan je kiezen voor onze notariskostenlening. Deze lening dekt het volledige bedrag van de bijkomende kosten van een hypothecaire lening.

Gratis en vrijblijvend advies

Heb je interesse in een lening voor een 105 %-lening? Spring dan gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Wij zitten bovendien gewoon bij jou om de hoek. Zo hebben we kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

Vraag de berekening van je hypothecaire lening aan

Heb je geen idee wat een 105%-lening jou kan kosten? Klik hier voor een simulatie.

Krediet@dvies eBook

Een  lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

WAAROM KREDIT@DVIES

Onze ervaren medewerkers komen allemaal uit de banksector.

En daar merkten we dat klanten nood hebben aan een persoonlijke, menselijke aanpak. Krediet@dvies steunt daarom iedereen die zich niet geholpen voelt door banken en andere kredietinstellingen.

Leer meer
Lees meer arrow
Signature

15

Jaar in dienst

4000+

Tevreden klanten

84%

Goedgekeurd na indiening

Kredietadvies
Kredietadvies Deurne

DEURNE

Ruggeveldlaan 568
Antwerp 2100

Kredietadvies Antwerpen

ANTWERP

Blancefloerlaan 165
Antwerp 2050

Kredietadvies Hasselt

HASSELT

Zestienbunderstraat 60
Hasselt 3500

Kredietadvies Zoersel

ZOERSEL

Handelslei 14
Zoersel 2980