Wat is een opbrengsteigendom?

Een opbrengsteigendom koop je niet om zelf te bewonen, maar om te verhuren. Het is een investering die eigenlijk zichzelf afbetaalt. De huurinkomsten die je krijgt van je huurders, dekken immers maandelijks vaak al je hypothecaire lening.

Een opbrengsteigendom kan uit één appartement bestaan, maar je kan ook meerdere units in een gebouw kopen. Of zelfs een huis.

Waarom een opbrengsteigendom kopen?

Momenteel brengt een spaarboekje nog steeds historisch weinig op. En daar lijkt niet snel verandering in te komen. Het blijft daarom interessant om alternatieven te zoeken die meer opbrengen.

Een van de mogelijkheden is investeren in vastgoed, meer bepaald in een opbrengsteigendom. België heeft een stabiele vastgoedmarkt, dus het is een veilige, weinig risicovolle belegging. Al zeker wanneer jij je professioneel laat begeleiden door Krediet@dvies.

100 % van het bedrag lenen

De meeste banken ontlenen tot 80 % van de aankoopprijs voor een opbrengsteigendom. Stel dat je een gebouw koopt van 300.000 euro, moet je dus minstens 60.000 euro eigen middelen investeren bovenop de registratiekosten en notariskosten.

Geen klein bedrag, natuurlijk. En dat schrikt mensen vaak af. Bij Krediet@dvies kan je echter tot 100 % van het aankoopbedrag ontlenen, wat dus een groot voordeel is.

Gratis en vrijblijvend advies

Heb je interesse in een lening voor een opbrengsteigendom? Spring dan gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Wij zitten bovendien gewoon bij jou om de hoek. Zo hebben we kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

Vraag nu de berekening van je hypothecaire lening aan

Heb je geen idee wat een lening voor een opbrengsteigendom jou kan kosten? Klik hier voor een simulatie.

Krediet@dvies eBook

Een  lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

WAAROM KREDIT@DVIES

Onze ervaren medewerkers komen allemaal uit de banksector.

En daar merkten we dat klanten nood hebben aan een persoonlijke, menselijke aanpak. Krediet@dvies steunt daarom iedereen die zich niet geholpen voelt door banken en andere kredietinstellingen.

Leer meer
Lees meer arrow
Signature

15

Jaar in dienst

4000+

Tevreden klanten

84%

Goedgekeurd na indiening

Kredietadvies
Kredietadvies Deurne

DEURNE

Ruggeveldlaan 568
Antwerp 2100

Kredietadvies Antwerpen

ANTWERP

Blancefloerlaan 165
Antwerp 2050

Kredietadvies Hasselt

HASSELT

Zestienbunderstraat 60
Hasselt 3500

Kredietadvies Zoersel

ZOERSEL

Handelslei 14
Zoersel 2980