Hypoconsume

Bij een gewone lening op afbetaling ligt de rentevoet veelal hoog zodat je maandelijkse lasten aanzienlijk oplopen. Met hypoconsume, een vernieuwde versie van het eigenaarskrediet, geniet je de belangrijkste voordelen van een hypothecair krediet:

  • lening met lange looptijd
  • lage rentevoet

Bovendien mag je het ontleende bedrag aanwenden voor een brede waaier uitgaven, zelfs voor een reis, een auto en ander louter persoonlijke uitgaven. Beschouw het dus gerust als een voordelig consumentenkrediet dat je over een lange termijn kunt spreiden.

Golden bullet

Bij deze kredietvorm heb je gedurende de looptijd geen aflossingen. Pas als het krediet afloopt, betaalt je het volledige kapitaalbedrag – inclusief de intresten – terug. Dit aflossingsvrije krediet is interessant als je een onroerend goed als waarborg kunt bieden. Het is dus een lening voor woningeigenaars, verstrekt op basis van een hypothecaire inschrijving op een onroerend goed. Het minimaal te ontlenen bedrag is 25.000 euro, en maximaal 80 procent van de gedwongen verkoopwaarde van je eigendom.

Het grote voordeel is dat je geen maandelijkse lasten hebt zodat je niet op je levensstijl hoeft te beknibbelen. Toch ook twee aandachtspunten: de intrestvoet ligt hoger dan die van een klassieke lening. En op het einde van de rit moet je in staat zijn om het kapitaalbedrag volledig terug te betalen.

Comfortkrediet

Onverwachte uitgaven? Geld nodig om een moeilijke periode te overbruggen? Dan kom je misschien in aanmerking voor een comfortkrediet. Ten minste, als je eigenaar bent van een onroerend goed – woning of bouwgrond. Want dit krediet wordt, net zoals golden bullet, toegekend op basis van een hypothecaire inschrijving. Het verschil is dat je bij golden bullet geen maandelijkse lasten hebt, terwijl je bij een comfortkrediet wel maandelijks je intresten afbetaalt. Als het krediet afloopt, dien je ook het volledige geleende kapitaal in één keer terug te storten.

Je kunt een comfortkrediet aangaan voor privé- en zakelijke doeleinden, om het even op welke leeftijd. Het minimaal te ontlenen bedrag is 25.000 euro, en maximaal 80 procent van de gedwongen verkoopwaarde van je eigendom.

Benieuwd of je in aanmerking komt voor een van deze eigenaarskredieten? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Zo vinden we samen de kredietvorm die het beste bij jouw situatie past.


Krediet@dvies eBook

Een  lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

WAAROM KREDIT@DVIES

Onze ervaren medewerkers komen allemaal uit de banksector.

En daar merkten we dat klanten nood hebben aan een persoonlijke, menselijke aanpak. Krediet@dvies steunt daarom iedereen die zich niet geholpen voelt door banken en andere kredietinstellingen.

Leer meer
Lees meer arrow
Signature

15

Jaar in dienst

4000+

Tevreden klanten

84%

Goedgekeurd na indiening

Kredietadvies
Kredietadvies Deurne

DEURNE

Ruggeveldlaan 568
Antwerp 2100

Kredietadvies Antwerpen

ANTWERP

Blancefloerlaan 165
Antwerp 2050

Kredietadvies Hasselt

HASSELT

Zestienbunderstraat 60
Hasselt 3500

Kredietadvies Zoersel

ZOERSEL

Handelslei 14
Zoersel 2980