Hypothecaire lening

Hypothecaire lening

Ben je van plan een huis, appartement of bouwgrond te kopen? Dan zoek je wellicht naar een voordelige hypothecaire lening. Krediet@dvies werkt samen met een breed gamma aan banken. Bij ons ben je dus zeker van een gunstige rentevoet.


Bij de aankoop van een woning betaal je aan de verkoper de overeengekomen prijs vaak met een gewone hypotheek. Maar dat is niet de enige kost die je moet betalen.

Zo gaat er een bepaalde som naar de overheid in de vorm van registratierechten, maar ook moet je de notariskosten en aktekosten betalen. Of heb je een aantal verzekeringen willen of moeten afsluiten.

Als je genoeg geld opzij hebt staan om al die kosten te betalen, dan kom je in aanmerking voor wat wij de gewone hypothecaire lening noemen.

 

Wat is een hypotheek lening?

Een woonlening noemen we ook weleens hypothecaire lening. Het huis, appartement of de bouwgrond waarvoor je de lening aangaat, is namelijk de waarborg voor de bank. Dat is logisch, want de bank wil zichzelf indekken tegen mogelijk financieel verlies.

Krediet@dvies bekijkt samen met jou je financiële situatie en de totale kostprijs van je toekomstige woning. Zo kunnen we een realistisch beeld vormen van de lening die voor jou haalbaar is. We maken de woning van jouw dromen mogelijk en zorgen er tegelijk voor dat je de nodige financiële ademruimte behoudt.

 

Hoe werkt een hypothecaire lening?

Je leent 100 % of minder van het bedrag dat je aan de verkoper moet betalen. Hoe minder je moet lenen, hoe minder risico een bank loopt. En dus hoe beter de voorwaarden die de bank je zal willen geven.

Alle banken hebben hun eigen voorwaarden om aan jou geld te lenen. Soms heeft de ene en dan weer de andere maatschappij bankacties lopen met bijvoorbeeld een tijdelijke korting op hun rentevoet. Gelukkig werken wij met de meeste banken samen. Zo kunnen we je steeds de voordeligste en geschiktste hypotheek aanbieden.

 

Gratis en vrijblijvend advies

Heb je interesse in een hypothecaire lening? Spring dan gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Wij zitten bovendien gewoon bij jou om de hoek. Zo hebben we kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

 

Vraag nu de berekening van je hypothecaire lening aan

Heb je geen idee wat een hypothecaire lening jou kan kosten? Had je graag een schatting van hoeveel kapitaal en interesten je mogelijk dient af te betalen en krijg je graag een beeld van de extra kosten die met een hypothecaire lening gepaard gaan?

 

Vraag uw simulatie aan
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen