Energielening

Energielening

Wil je jouw woning energiezuinig maken? Dat is niet alleen voordelig voor het milieu, maar ook voor je portefeuille. In het begin kan de installatie van groene energievormen echter tamelijk duur zijn. Krediet@dvies staat jou daarom bij met een energielening of de zogenaamde ‘groene’ lening.


Wat is een energielening of ‘groene’ lening?

Een energielening kan je gebruiken voor de financiering van energiebesparende werken aan je woning of nieuwbouw. Denk bijvoorbeeld maar aan:

  • Dakisolatie
  • Hoogrendementsglas
  • Zonnepanelen
  • Warmtepompen
  • Luchtdichtingswerken
  • Energiezuinige verlichting

Samen met jou bekijken we aan de hand van je offertes of facturen of je energiebesparende werken in aanmerking komen voor een groene lening.

 

Hoe werkt een energielening?

Een energielening kan je aangaan als hypothecaire leningof alslening op afbetaling. Het energiekrediet zelf loopt aan een voordelige rentevoet van zo’n 2%. Het krediet hoor je als een investering te zien, want je gaat immers op termijn minder of efficiënter verbruiken. En dat levert jou natuurlijk geld op.

 

Wie kan een energielening aanvragen?

Je kan het energiekrediet aangaan via zogenaamde ‘energiehuizen’ van je gemeente. Vanaf 2019 kan echter enkel nog de ‘prioritaire’ doelgroepeen energiekrediet aanvragen. Daarmee worden bijvoorbeeld mindervaliden of mensen in schuldbemiddeling bedoeld.

Krediet@dvies maakt daarentegen geen onderscheid. We blijven dan ook voordelige kredieten aanbieden voor energiebesparende werken.

 

Gratis en vrijblijvend advies

Heb je interesse in een energielening of groene lening? Spring dan gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprekvan mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Wij zitten bovendien gewoon bij jou om de hoek. Zo hebben we kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

 

Vraag nu de berekening van je energielening aan

Heb je geen idee wat een energielening jou kan kosten? Klik hier voor een simulatie.

 

Vraag uw simulatie aan
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen

Maak een afspraakMaak een afspraak