Veres Lier

Veres


42 jaar
Chauffeur
Hypothecaire lening op 25 jaar
Renovatielening

“Ik ben van origine anderstalig, maar dat was helemaal geen probleem voor de medewerkers van Krediet@dvies. Nederlands, Frans of Engels: het maakt voor hen niet uit. Ze hebben me perfect geholpen en met zeer duidelijk advies bijgestaan. Je krijgt bij hen gewoonweg alle hulp die je nodig hebt om een lening af te sluiten en de condities, documenten en dergelijke grondig door te nemen en te begrijpen.

Mijn hypotheek op 25 jaar en renovatielening bij Krediet@dvies laten voldoende ruimte om te leven en leuke dingen te doen. Ik heb het huis van mijn dromen kunnen kopen, waardoor ik hun diensten aan iedereen kan aanraden.”
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen