Vanity Daniels

Vanity Daniels


24 jaar
Sales advisor bij Suitsupply
Hypothecaire lening op 25 jaar

“De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Uiteraard zijn hun lage interesten aantrekkelijk, maar vooral met een persoonlijke service en uitleg maken ze het verschil. 

Bij het aangaan van een lening komt er heel wat op je af. Zeker als het je eerste keer is. De ene na de andere vraag spookt door je hoofd. Bij Krediet@dvies krijg je, als je iets niet begrijpt, onmiddellijk een duidelijk uitleg en antwoorden op je vragen. Juist daar ging het bij andere kredietinstellingen weleens de mist in.

Ons woningkrediet op 25 jaar werd met succes afgerond dankzij de goede wederzijdse communicatie met Krediet@advies. Daardoor konden we ons droomhuis kopen, met zelfs voldoende ruimte voor onze paardjes.
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen