Alaede Olalekan

Alaede Olalekan

 


Hypothecaire lening op 25 jaar
Lening notariskosten
Renovatielening

“Geen enkele bank in België gaf me zoveel kansen als Krediet@dvies. Ze maken als geen ander dingen voor jou mogelijk. Zo kon ik bij hen een woningkrediet op 25 jaar aangaan, plus een lening voor de notariskosten en een renovatielening. En dat allemaal sneller dan ik verwacht had.

De medewerkers van Krediet@dvies zijn beleefd, bescheiden en leven zich in jouw situatie in. Ze lieten me meteen welkom voelen. De klantvriendelijkheid is echt super. Bij dringende en belangrijke vragen kreeg ik onmiddellijk een antwoord, zelfs nog voor de lening was goedgekeurd.”

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen