Aankoop 2de verblijf

Vakantiewoning kopen

De aankoop van een tweede verblijf of vakantiewoning is voor veel mensen een droom, maar dat hoeft het zeker niet te blijven. Als je financiële situatie het toelaat, helpt Krediet@dvies jou graag met de juiste lening. Zo is er geen beperking op je mogelijkheden.


Net terug van vakantie en denk je nu de hele tijd: “Ik zou er graag een paar keer per jaar terug naar toe gaan!”? Of er is een plaats of streek waar je al jaren steeds naar terugkeert? Dan speel je wellicht met het plan om er een tweede verblijf te kopen.

 

Tweede verblijf in het binnenland

Als je je oog hebt laten vallen op een tweede verblijf in eigen land – bijvoorbeeld een huisje in de Ardennen of een appartement aan zee – kan je bij Krediet@dvies een lening krijgen. Samen bekijken we jouw financiële ademruimte.

Rust er misschien nog een hypothecaire lening op je eerste gezinswoning? Dan kan je mogelijk het reeds terugbetaalde gedeelte van je kredietopnieuw aanwenden voor de aankoop van de tweede woning.

 

Tweede verblijf in het buitenland

Maar wat als je favoriete stek zich in het buitenland bevindt? Ook dat hoeft geen onoverkomelijk obstakel te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Is je huidige woning ondertussen in waarde gestegen? Wel, dan kan je daar gebruik van maken om iets nieuws in het buitenland aan te kopen. Uiteraard kunnen wij voor jou nagaan of dat in jouw specifieke situatie mogelijk is.

 

Gratis en vrijblijvend advies

Heb je interesse in een lening voor een tweede verblijf? Spring dan gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprekvan mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Wij zitten bovendien gewoon bij jou om de hoek. Zo hebben we kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

 

Vraag nu de berekening van je hypothecaire lening aan

Heb je geen idee wat een lening voor een vakantiewoning jou kan kosten? Klik hier voor een simulatie.

 

Vraag uw simulatie aan
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen

Maak een afspraakMaak een afspraak