Lening voor zwembad


Lening voor zwembad? Perfect mogelijk!

Zoek je een lening voor een zwembad? Dat begrijpen we maar al te goed, want door coronacrisis zijn de reismogelijkheden beperkt en kiezen steeds meer mensen ervoor om een zwembad te plaatsen. Lees in deze blog meer over een ‘zwembadlening’.

Oké, we zijn eerlijk: een zwembadlening bestaat niet

Laat ons er geen doekjes om winden: er bestaat niet zoiets als een zwembadlening, al pakken sommige banken er natuurlijk wel graag mee uit. Een eigen zwembad zetten was immers nog nooit zo populair en iedereen springt graag mee op deze trend.

Toch wordt met een zwembadlening meestal een persoonlijke lening bedoeld. Of met andere woorden: een lening voor alle doeleinden.

Wat zijn de voordelen van zo’n persoonlijke lening?

Je hoeft aan de bank geen reden of waarborg te geven voor het geleende bedrag. Dat is bijvoorbeeld wel het geval bij een hypothecaire lening: het geld gaat naar de aankoop van een huis, dat vervolgens dient als waarborg. Bij een persoonlijke lening bepaal jij zelf aan wat je de geleende centen wil besteden. In jouw geval zal dat een zwembad zijn.

Daarbovenop kan je bij een persoonlijke lening steeds genieten van een vaste rentevoet, een vaste looptijd en bijgevolg een vast maandagbedrag. Dankzij die zekerheid kom jij nooit voor onverwachte of bijkomende kosten te staan.

Wil je meer weten over een persoonlijke lening? Klik dan hier en krijg alle informatie die jij nodig hebt.

Vergeet ook zeker niet een groene lening!

Ben jij toevallig van plan je mooie zwembad te verwarmen met zonnecollectoren of een warmtepomp? Omdat het gaat over groene energiebronnen kan jij daarom kiezen voor een bijkomende energielening.

Vind nu met Krediet@dvies de meest voordelige persoonlijke lening

Krediet@dvies werkt samen met de meeste banken, klein en groot. Daarom zijn we de ideale bemiddelaar om te kijken welke persoonlijke lening het best past bij jouw plannen om een zwembad te plaatsen.

Spring gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Je kunt bovendien altijd in een van onze kantoren terecht wanneer het jou past. We hebben kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt, dus altijd om de hoek. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak of loop gewoon even binnen.

 

 
Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen