January 31, 2022

De zomers worden maar heter en heter. Het is daarom geen slecht idee om een zwembad te plaatsen aan je eigen woning. Zelfs al beschik je momenteel niet over de nodige financiële middelen. Lenen voor een zwembad kan namelijk perfect bij Krediet@dvies. Je leest er alles over in deze blog.

Een ‘zwembadlening’, bestaat dat?

Neen, niet echt. Al pakken sommige banken natuurlijk wel uit met zo’n benaming. Eigenlijk gaat het dan om een gewone persoonlijke lening, ook wel een lening voor alle doeleinden genoemd.

Wat zijn de voordelen van lenen voor een zwembad?

Zo’n persoonlijke lening of lening voor alle doeleinden kan je verkrijgen zonder dat je een reden moet geven aan de bank. Je kiest dus zelf aan wat je het geleende bedrag wil spenderen. In dit geval: een mooi zwembad in je eigen tuin.

Verder heeft een persoonlijke lening een vaste looptijd, een vast maandbedrag en een vaste rentevoet. Je weet dus perfect welk bedrag er iedere maand van jouw rekening gaat. Zo kom je niet voor onverwachte en bijkomende kosten te staan.

Nog straffer: zelfs mensen die wel over de nodige financiële middelen beschikken om een zwembad te plaatsen, kiezen ervoor om toch een lening aan te gaan. En dat omdat het fiscaal gezien interessant is.

Heb ik recht op een groene lening?

Dat hangt ervan af. Ben je van plan jouw zwembad te verwarmen met bijvoorbeeld zonnecollectoren of een warmtepomp? Dan kan je voor de installatie van die groene energiebron een energielening verkrijgen.

Zo’n energielening kan je aanvragen voor alle mogelijke ingrepen die ervoor zorgen dat jouw woning energiezuinig wordt. Het is een kleine investering die zich zeker terugbetaalt in de toekomst!

Waar kan ik een lening verkrijgen?

Krediet@dvies werkt samen met de meeste banken, klein en groot. Daarom zijn we de ideale tussenpersoon om te kijken welke persoonlijke lening het best past bij jouw plannen om een zwembad te plaatsen.

Spring gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Je kunt bovendien altijd in een van onze kantoren terecht wanneer het jou past. We hebbenkantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt, dus altijd om de hoek. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak of loop gewoon even binnen.

Krediet@dvies eBook

Een  lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Simulatievan jouw lening
Laat je rentevoet berekenen. Binnen 24u ontvang je een simulatie van ons.
Hypotheeklening
Persoonlijke lening

Gerelateerde artikelen