January 31, 2022

Wil je streven naar een energiezuinige woning? Dan helpen zonnepanelen jou al een eindje verder. Toch zijn zulke panelen een vrij kostelijke investering. Bij Krediet@dvies kan je daarom een energielening bekomen. In deze blog lees je er meer over.

Wat is een groene lening of energielening?

Een energielening kan je aangaan voor alle werken die als doel hebben jouw woning energiezuiniger te maken. Kortom: je kan de lening gebruiken voor de financiering van alle energiebesparende werken aan je appartement of huis.

Naast de aanleg van dakisolatie, de plaatsing van hoogrendementsglas en warmtepompen, komt ook de installatie van zonnepanelen in aanmerking voor een energielening.

Waar kan je een energielening bekomen?

1. Energiehuis

Sinds 2019 kunnen enkel mensen die deel uitmaken van een prioritaire doelgroep een groene lening verkrijgen via het Energiehuis van hun gemeente.

Zo gaat het om personen die onder meer een jaarlijks brutogezinsinkomen hebben dat lager ligt dan 18.363,39 euro. Niet iedereen kan dus genieten van dit initiatief van de Vlaamse Overheid.

2. Krediet@dvies

Zoals je hierboven leest, kan je niet zomaar een energielening verkrijgen bij het Energiehuis. Het merendeel van de mensen heeft er immers geen recht op. Dat is niet zo bij Krediet@dvies. Wij maken de energielening voor iedereen beschikbaar.

Zo kan het best zijn dat jouw inkomen te hoog ligt om recht te hebben op een groene lening van het Energiehuis, maar dat je toch niet onmiddellijk beschikt over de nodige financiële middelen om zonnepanelen te financieren. In dat geval ben je bij Krediet@dvies op de juiste plek.

Zoek je een lening voor jouw zonnepanelen?

BijKrediet@dvieskan je een energielening aangaan in de vorm van een hypothecaire lening of een lening op afbetaling. We werken samen met de meeste banken en kunnen daarom ongetwijfeld een energielening vinden die bij jou past.

Contacteer een van onze medewerkers. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Je kunt bovendien altijd in een van onze kantoren terecht wanneer het jou past. We hebbenkantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt, dus altijd om de hoek. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak of loop gewoon even binnen.

Krediet@dvies eBook

Een  lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Simulatievan jouw lening
Laat je rentevoet berekenen. Binnen 24u ontvang je een simulatie van ons.
Hypotheeklening
Persoonlijke lening

Gerelateerde artikelen