January 24, 2023

Het eerste wat je vaak ziet bij iemand is zijn of haar glimlach en het daarbij horende gebit. Geen wonder dat mensen veel belang hechten aan hun gebit omdat het vaak mee de eerste indruk bepaalt. Esthetische tandheelkunde en gebitsrenovatie staan dan ook bovenaan op het lijstje van esthetische ingrepen die mensen het vaakst laten uitvoeren. Nu is dit niet allemaal zo vanzelfsprekend want verzekeringen, zelfs de zogenaamde dental care verzekeringen of tandverzekeringen, dekken in de meeste gevallen maar een deel van de kosten. En die kosten kunnen bij esthetische tandheelkunde al snel in de duizenden euro’s lopen. Het afsluiten van een lening voor je tanden kan dan een oplossing zijn. Wij zoeken samen met jou naar de beste bank voor je lening en vertellen je over de voordelen van geld lenen voor je gebit.

Een persoonlijke lening voor tanden

De persoonlijke lening is in het geval van tandheelkundige ingrepen de meest logische weg om te bewandelen. De persoonlijke lening is een lening waarbij je tegen een bepaalde rentevoet een lening gaat afsluiten bij een kredietverstrekker die je dan op een afgesproken termijn en tegen een vast bedrag per maand terugbetaalt. De rente van de lening kan verschillen van bank tot bank. Bij een persoonlijke lening hoef je ook niet te melden waarvoor je het geld gaat gebruiken. Er zal natuurlijk wel worden bekeken of je solvabel genoeg bent om de lening voor je tanden terug te betalen. Sta je bijvoorbeeld op de zwarte lijst of heb je al enkele zware leningen lopen dan is de kans groot dat de bank of een andere kredietverstrekker de persoonlijke lening zal weigeren.

Voordelen van geld lenen voor je tanden

Aan het lenen van geld voor je tanden via een persoonlijke lening zijn heel wat voordelen verbonden:

  • Allereerst geeft een lening voor je tanden je de kans om eindelijk de tandheelkundige ingreep te laten uitvoeren waar je al lang naar uitkeek. Bij heel wat esthetische ingrepen aan het gebit gaat het niet alleen om esthetica maar komt je gezondheid er ook beter uit. Een gezond gebit met gezonde tanden die een perfect beet hebben en perfect rechtstaan, geven immers minder kans op gaatjes en andere tandaandoeningen. Op lange termijn zal geld lenen voor een mooi gebit je dus alleen maar geld besparen.
  • Via een persoonlijke lening voor je gebit weet je perfect wat je elke maand moet afbetalen en hoeveel je op het einde van de rit hebt afbetaald. Je weet ook tegen welke rente je de lening kunt afsluiten en hoe lang je erover zult doen om alles terug te betalen. Er zijn dus weinig tot geen onzekerheden op financieel gebied.
  • Een ander groot voordeel van een lening voor je tanden is dat je natuurlijk geen beroep op je spaarcenten hoeft te doen. Hierdoor hoef je andere zaken zoals vakanties, bezoekjes aan een restaurant of broodnodige aankopen niet uit te stellen.

Een lening voor je tanden zoeken via Kredietadvies

Laat je informeren en begeleiden door de mensen van Kredietadvies als je geld wilt lenen voor je tanden! Zij kunnen samen met jou op zoek gaan naar de beste persoonlijke lening tegen de best mogelijke rentevoet. Daarnaast geven ze tips en advies om de kosten te beperken. Contacteer hen vrijblijvend en ontdek wat ze voor jou kunnen beteken.

Krediet@dvies eBook

Een  lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Simulatievan jouw lening
Laat je rentevoet berekenen. Binnen 24u ontvang je een simulatie van ons.
Hypotheeklening
Persoonlijke lening

Gerelateerde artikelen