Snel geld lenen


Snel geld lenen: ontdek de persoonlijke lening!

 

Wil jij snel geld lenen omdat je dringend nood hebt aan financiële middelen? Dan is een persoonlijke lening jouw beste optie. Lees in deze blog wat een persoonlijke lening precies inhoudt en welke voordelen het voor jou biedt.

 

Hoe snel kan je in België lenen?

In tegenstelling tot in sommige landen is het in België niet mogelijk om (online) een lening binnen de 24 uur te verkrijgen. Bij een persoonlijke lening of leningen voor een specifiek doeleinde zoals een autolening duurt het doorgaans 3 tot 10 werkdagen vooraleer alles rond is en het geld op je rekening staat.

Heb je echter hoogdringend nood aan financiële middelen? Contacteer dan jouw bank en leg jouw nijpende situatie uit. Meestal krijg je wel binnen de werkdag een antwoord op jouw kredietaanvraag. Zo weet je snel waar je aan toe bent en kan je het aanvraagproces wat sneller laten verlopen.

 

Welke lening komt het best in aanmerking?

Een lening voor alle doeleinden – of beter gezegd een persoonlijke lening – beantwoordt het best aan al jouw noden. Het is een lening op afbetaling die je kan aanvragen zonder dat je een reden hoeft te verantwoorden. De lening is immers niet gekoppeld aan één doel en er is geen waarborg vereist.

 

Wat zijn de voordelen van een persoonlijke lening?

Naast het feit dat je geen reden hoeft te verantwoorden en er geen waarborg is vereist, geniet je bij een persoonlijke lening van nog meer voordelen. Zo is er steeds een vaste looptijd vastgelegd. 

Bij krediet@dvies kan je perfect vastleggen op welke termijn je jouw persoonlijke lening wilt terugbetalen. De meeste banken waarmee we samenwerken kennen een looptijd van maximum 10 jaar toe. Wel zijn er wettelijke maxima afhankelijk van het te financieren bedrag. 

Verder weet je op voorhand perfect wel bedrag er van jouw rekening zal gaan, want ook de maandelijkse aflossing ligt vast. En daar wordt niet meer van afgeweken, wat positief is voor jou. Jij krijgt immers niet te maken met onverwachte extra kosten. Ook de rentevoet blijft ongewijzigd doorheen de looptijd van de lening.

 

Wil je meer weten over een persoonlijke lening? 

Klik dan hier en vind alle informatie die je nodig hebt.  Zit je nog steeds met vragen? Twijfel er dan niet aan om Krediet@dvies te contacteren. Onze medewerkers helpen jou graag verder!

 

Bekijk samen met Krediet@dvies wat jouw mogelijkheden zijn

Omdat weals bemiddelaarsamenwerken met de meest courante banken, hebben we een perfect overzicht van de persoonlijke leningen en hun huidige rentevoeten. We bekijken in een gesprek van mens tot mens graag samen welke mogelijkheden voor jou voordelig zijn. 

Je kunt altijd in een van onze kantoren terecht wanneer het jou past. We hebben kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt, dus altijd om de hoek. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak of loop gewoon even binnen.

 

 

 
Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen