Osman Antwerpen

Osman


29 jaar
Schoonmaker
Hypothecaire lening op 25 jaar
Renovatielening

“Bij vier of vijf kredietinstellingen kreeg ik te horen dat ze geen tijd hadden voor mij, maar bij Krediet@dvies was ik direct welkom. Zelfs zonder vooraf een afspraak te maken. Ze doen hun job enorm goed en ze werken snel.

Daarom sloot ik bij hen een hypothecaire lening op 25 jaar en een renovatielening af. Het aflossingsbedrag past perfect binnen ons gezinsbudget. We hebben momenteel meer dan voldoende ruimte om te leven.”
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen