Luboya Kabuya Christian

Luboya Kabuya Christian


32 jaar
Orderpicker
Hypothecaire lening op 25 jaar

“Toen ik op zoek was naar een kredietinstelling voor een hypothecaire lening, raadde mijn tweelingzus me Krediet@dvies aan. Ik kon er vrijwel onmiddellijk terecht, want ze houden met hun openingsuren rekening met de werkende mens.

“Omdat ook de rentevoet gunstig was, twijfelde ik er niet aan om mijn hypothecaire lening af te sluiten bij Krediet@dvies. Ik heb zelfs niet meer gekeken naar andere kredietinstellingen. Dankzij hun goede service en duidelijk advies heb ik mijn huis kunnen kopen.” 
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen