Katarzyna Szymańczyk

Katarzyna Szymańczyk


30 jaar
Verpleegkundige
Hypothecaire lening op 25 jaar
Lening notariskosten

“Via het internet kwam ik bij Kredietadvies terecht. Het was de eerste kredietinstelling die ik overwoog en ik voelde me onmiddellijk geholpen. Ik stond voor al het nodige continue in contact met een van de medewerkers, die me zelfs hielp in de communicatie met de notaris. 

Het personeel van Krediet@dvies is dus erg behulpzaam en vriendelijk. Dankzij het duidelijke advies en de correcte bijstand, kon ik rustig en vooral zorgeloos een beslissing nemen

Omdat ik geen eigen spaarcenten had, bezorgde Krediet@dvies me naast een hypothecaire lening ook een lening om de notariskosten te financieren. Zo heb ik mijn appartementje kunnen kopen, waar ik heel tevreden mee ben. Ik betaal zelfs per maand minder af dan ik kwijt zou zijn aan huur.”
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen