lenen zonder eigen inbreng

Kan je nog lenen zonder eigen inbreng ?

Natuurlijk kan je nog lenen zonder eigen inbreng! Bij Kredietadvies.be is dit geen enkel probleem.

Artikel in Het Laatste Nieuws

Groot was mijn verbazing toen ik een artikel las op HLN.be en Spaargids.be getiteld Kunt u nog lenen zonder eigen inbreng?. Daarin stelt de schrijver dat dat dit ‘sinds de financiële crisis vrijwel onmogelijk is‘ en zelfs ‘de meeste‘ banken een maximum quotiteit hanteren van 80%. Creafin zou één van de weinige instellingen zijn die toelaten om tot 100% quotiteit te gaan.

Wat is quotiteit?

De quotiteit van een lening is het bedrag dat u leent gedeeld door de waarde van de woning.
Vb1: Als u een hypotheek afsluit van 160.000 euro en uw woning heeft een waarde van 200.000 euro dan is de quotiteit 160.000 / 200.000 = 0,80 of 80%
Vb2: Als u een hypotheek afsluit van 130.000 euro en uw woning heeft een waarde van 215.000 euro dan is de quotiteit 130.000 / 215.000 = 0,60 of 60%

Bij Kredietadvies.be leent u tot 100%

Natuurlijk werken wij bij Kredietadvies.be ook samen met Creafin voor het afsluiten van hypotheken. Maar we hebben ook een samenwerking met vele andere banken, waaronder Record Bank, Demetris en AXA Bank. Een uitzondering daargelaten bieden alle banken waarmee wij een samenwerking hebben nog steeds hypotheekleningen aan tot 100% van het aankoopbedrag en tot 100% quotiteit.

Bij Kredietadvies.be kan u zelfs de notariskosten ontlenen!

Via Record Bank hebben wij trouwens nog steeds de mogelijkheid om de bijkomende kosten (ook notariskosten genoemd) in een apart krediet bij te lenen:

  • Bedragen tot 15.000 euro kunnen op 5 jaar worden ontleend
  • Bedragen vanaf 15.000 euro kunnen op 10 jaar worden ontleend

Het is inderdaad zo dat deze bijkomende lening aan een hogere rentevoet loopt dan de “gewone” hypotheek. Maar veel belangrijker dan dat: uw hypotheek zelf loopt dan wel aan hetzelfde tarief als iemand die gewoon 100% leent van de aankoopprijs van zijn woning.
Dat wil concreet zeggen dat er geen verhoging is van de rentevoet van uw hypotheek.

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen