Ibrahimov Aghasalek

Ibrahimov Aghasalek


24 jaar
Bediende
Hypothecaire lening op 25 jaar
Persoonlijke lening

“Via Google kwam ik bij Krediet@dvies terecht. Ik ging er een persoonlijke lening aan, alsook een herfinanciering van mijn hypotheek op 25 jaar. Dankzij die herfinanciering heb ik momenteel minder betaaldruk per maand. Ook heb ik mijn appartement grondig kunnen renoveren.

De persoonlijke aanpak van Krediet@dvies en de goede band met de makelaar bevielen me bovendien meteen. De medewerkers zijn heel behulpzaam. Zo kon ik contact opnemen via mail, telefoon en sms. Zelfs in het weekend waren ze bereikbaar om mijn vragen te beantwoorden.”
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen