Guy Merlin Simo

Guy Merlin Simo


35 jaar
Sales advisor bij Suitsupply
Hypothecaire lening op 25 jaar

“Ik had helaas niet genoeg kapitaal om de notariskosten van een hypothecaire lening te betalen. Het was echter het ideale moment om een lening aan te gaan, want de rentevoeten stonden laag. Ik wou dus niet wachten. Een vriend raadde me daarom aan een afspraak te maken met Krediet@dvies.

De rentevoeten van Krediet@dvies leken me zeer interessant. En vooral: ik kon het nodige bedrag lenen voor de notariskosten. Dankzij de hypothecaire lening op 25 jaar bezit ik nu een eigen woonst. Ik hou bovendien zeker genoeg over om de maand door te komen.

De dienstverlening is top. Mijn contactpersoon was de baas, die ik cool vond. Of ik Krediet@advies aanraad bij vrienden en familie? Natuurlijk! Een vriend van mij heeft zelfs al contact opgenomen met een van de kantoren in zijn buurt!”
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen