Gasi Almir

Gasi Almir


29 jaar
Commercieel medewerker / verkoper
Herfinanciering hypothecaire lening

“Nadat ik al drie kredietinstellingen had vergeleken, kwam ik via vrienden terecht bij Krediet@dvies. Hier kreeg ik eindelijk duidelijk en vertrouwelijk advies. En dat is de reden waarom ik voor hen koos en niet voor de andere financiële instellingen.

Dankzij de herfinanciering van mijn hypotheek betaal ik nu per maand minder af. Daardoor kan ik eindelijk weer wat sparen en op vakantie gaan. Die extra ademruimte vind ik dus super. De manier waarop ik ben geholpen door Krediet@dvies, kan haast niet beter. “
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen