Dursan

Dursan


47 jaar
Arbeider
Hypothecaire lening op 25 jaar

“Waarom ik voor Krediet@dvies heb gekozen? Omdat ze iedereen echt proberen verder te helpen. Ik was namelijk al klant bij de zaakvoerder François via Record Bank. Daarom wist ik dat ik kon rekenen op een vriendelijke en behulpzame aanpak. 

Zo hebben we samen gezocht naar een hypothecaire lening die bij mij past. Ik koos uiteindelijk voor een termijn van 25 jaar en geniet nu van een voordelige rentevoet en lage interest. Daardoor kan ik probleemloos de nodige verbouwingen aan mijn woning uitvoeren.

En niet onbelangrijk: dankzij de sterke begeleiding en de goede raad van Krediet@dvies heb ik nog steeds de financiële ademruimte om te sparen en leuke dingen te doen.”
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen