Alex Deurne

Alex


40 jaar
Bediende
Hypothecaire lening op 25 jaar

“Op het internet had ik al meerdere hypothecaire leningen van verschillende kredietinstellingen vergeleken. Helaas vond ik niet echt een geschikte lening. Omdat ik al een bankrekening had bij Record Bank, stapte ik eens bij Krediet@dvies binnen.

Hier kreeg ik wél de begeleiding en goede uitleg die ik echt nodig had. Samen met de vriendelijke medewerker vond ik al snel een geschikte hypothecaire lening op 25 jaar. Zo kon ik eindelijk mijn woning aankopen en zelfs nog enkele renovatiewerken uitvoeren.

Ik kan Krediet@dvies alleen maar aanraden. Dankzij de lening op maat heb ik maandelijks nog voldoende financiële ademruimte. Het advies dat ik kreeg was bovendien zeer gedetailleerd en uitstekend. Je bent hier zeker van goede en duidelijke afspraken, een vlotte afhandeling en een persoonlijke aanpak.”

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen