January 31, 2022

Ben je op zoek naar een lening? Dan heb je de keuze om een lening aan te gaan bij een bank of een kredietmakelaar. Let wel op, want er zijn enkele grote verschillen. In deze blog lees je er meer over.

Lenen bij een bank

Als je van plan bent geld te lenen bij een bank, moet je er rekening mee houden dat je keuze beperkt is. Het aanbod bestaat namelijk enkel uit de financiële producten die een bepaalde bank te bieden heeft.

Ook ben je gebonden aan de leningsvoorwaarden en acceptatiecriteria van die ene bank. Als je er niet aan voldoet en niet in het profiel past, kan je helaas geen lening verkrijgen.

Lenen bij een kredietmakelaar

Een onafhankelijk kredietmakelaar als Krediet@dvies neemt de rol van vertrouwenspersoon en bemiddelaar op zich tussen jou en een bank. Een kredietmakelijk is daarom niet gebonden aan de producten van slechts één bank, maar werkt met verschillende banken samen.

Jij hebt bijgevolg een uitgebreide keuze. En dat niet alleen. Als je niet voldoet aan de leningsvoorwaarden van één bank, zoekt Krediet@dvies voor jou verder tot we een lening vinden die beter past bij jouw noden en mogelijkheden.

Verzekeren bij een bank of makelaar?

Als je een lening aangaat bij een bank, zal je wellicht ook de bijkomende verzekeringen moeten nemen. Zo niet, laat de bank jou wellicht aan een hoger tarief lenen. Ook daarom is het beter om te lenen bij Krediet@dvies, want wij laten jou vrij in de keuze waar je een verzekering neemt.

Gratis en vrijblijvend advies

Ben je op zoek naar een krediet? Spring dan gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Je kan bovendien altijd in een van onze kantoren terecht wanneer het jou past. We hebben kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Altijd om de hoek dus. Loop dus maar gewoon binnen of maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

Krediet@dvies eBook

Een  lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Simulatievan jouw lening
Laat je rentevoet berekenen. Binnen 24u ontvang je een simulatie van ons.
Hypotheeklening
Persoonlijke lening

Gerelateerde artikelen