January 31, 2022

Zoek je een lening voor een mobilhome? Dat begrijpen we maar al te goed. Het is namelijk de veiligste manier om op reis te gaan nu tijdens de coronacrisis. In deze blog hebben we het over welke lening je kan aangaan en de gemiddelde rentevoeten.

Hoeveel kost een mobilhome gemiddeld?

Een mobilhome is geen kleine aankoop en het is daarom niet meer dan logisch dat je op zoek gaat naar een voordelige lening. Zo kost een  basismodel  met twee slaapplaatsen al snel 50.000 euro en geef je maar liefst zo’n 150.000 euro aan een luxemodel  met vier slaapplaatsen en het bijhorende comfort.

Zelfs voor een tweedehandsmodel  leg je – afhankelijk van het bouwjaar, het aantal afgelegde kilometers en de staat van het voertuig – toch al zo’n 25.000 euro neer. Is dat niet financieel haalbaar voor jou? Dan kan je gaan voor een voordelige lening.

Welke soort lening moet je aangaan voor een mobilhome?

Meestal raden banken een autolening aan voor de aanschaf van een mobilhome. Het spreekt ook voor zich dat je een autolening kan aangaan voor zowel een nieuwe mobilhome als een tweedehandsmodel. Je kan kiezen om zelf een deel van de aankoopprijs te financieren en voor het overige bedrag een lening aan te gaan. Of gewoon het totale bedrag te lenen.

Wat zijn de looptermijnen en gemiddelde rentevoeten?

De looptermijnen en gemiddelde rentevoeten zijn natuurlijk sterk afhankelijk van het bedrag dat je wilt en kunt lenen. Zo zijn er leningen voor 30.000 euro die lopen over 48 maanden, maar evengoed kan je een lening met een looptermijn van 12 maanden aangaan. De rentevoeten starten soms al aan 1,25 %, als alle factoren gunstig zijn.

Wil je meer weten over een autolening?

Klik dan hier en vind alle informatie die je nodig hebt. Zit je nog steeds met vragen? Twijfel er dan niet aan om Krediet@dvies te contacteren. Onze medewerkers helpen jou graag verder!

Vind samen met Krediet@dvies een geschikte autolening

Omdat we als bemiddelaar samenwerken met de meest courante banken, hebben we een perfect overzicht van alle autoleningen die passen bij jouw financiële situatie. We bekijken in een gesprek van mens tot mens graag samen welke mogelijkheden voor jou voordelig zijn.

Je kunt altijd in een van onze kantoren terecht wanneer het jou past. We hebben kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt, dus altijd om de hoek. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak of loop gewoon even binnen.

Krediet@dvies eBook

Een  lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Simulatievan jouw lening
Laat je rentevoet berekenen. Binnen 24u ontvang je een simulatie van ons.
Hypotheeklening
Persoonlijke lening

Gerelateerde artikelen