January 24, 2023

Stel dat je op korte termijn geld nodig hebt om bijvoorbeeld een wasmachine te kopen of een nieuwe elektrische fiets. Je wilt hier niet het hele proces doorlopen van een persoonlijke lening bij een bank omdat dit te veel tijd in beslag neemt of omdat de kans bestaat dat deze lening wordt afgekeurd. In dat geval vragen sommige mensen zich af of het mogelijk is om geld te lenen zonder papieren op te sturen zodat je binnen het uur je gewenste geld hebt ontvangen. Dat is gelukkig perfect mogelijk. Online geld lenen in de vorm van een minilening is bijvoorbeeld een van de snelste manieren om geld te lenen. Wij vertellen je wat een minilening precies is en of geld lenen zonder papieren op te sturen wel betrouwbaar is.

Wat is een minilening?

De beste en meest vanzelfsprekende manier om geld te lenen zonder hiervoor papieren op te sturen, is de zogenaamde minilening. De minilening is een lening die door heel wat kredietverstrekkers, in dit geval vaak geen grote banken, wordt aangeboden en waarbij alles online te regelen valt. Zoals de naam al aangeeft, gaat het hier wel om een beperkt bedrag dat geleend kan worden aangezien de kredietverstrekker er natuurlijk ook zeker van wilt zijn dat hij of zij het geld terugziet. Het grote voordeel is dat er bij deze vorm van lenen bijna geen administratie aan te pas komt. Er wordt ook niet gevraagd voor welke doeleinden je het geld gaat gebruiken. In de meeste gevallen moet het bedrag ook binnen de maand worden terugbetaald omdat er anders serieuze boetes kunnen volgen.

Bij de bank kan je waarschijnlijk ook een soort van minilening afsluiten, maar dan wordt er wel met maandelijkse aflossingen gewerkt en zal de looptijd beperkt zijn.

Is geld lenen zonder papieren op te sturen wel betrouwbaar?

Veel mensen stellen zich terecht de vraag: “Als we zo snel online of ergens in een kantoor geld kunnen lenen zonder papieren op te sturen, is dat dan wel betrouwbaar?” Een goede vraag die we gelukkig positief kunnen beantwoorden. Als je namelijk over het Internet surft, zijn er heel wat kredietverstrekkers die je een minilening kunnen en willen verschaffen. Als je er zeker van wilt zijn dat je een betrouwbare kredietverstrekker onder de arm neemt, check dan even of deze kredietverstrekker bij de Nationale Bank is geregistreerd. De Belgische overheid heeft een tijd geleden de wildgroei van kredietverstrekkers op deze manier echter aan banden gelegd. Hierdoor is het overgrote deel sowieso al betrouwbaar en als je zeker wilt zijn, doe je gewone de bijkomende controle via de Nationale Bank.

Geld lenen zonder papieren op te sturen via Kredietadvies

Heb je toch nog twijfels over de betrouwbaarheid van een kredietverstrekker? Heb je vragen bij het online geld lenen of bij de voorwaarden van een minilening? Wil je de beste minilening op de kop tikken? Met al deze vragen kan je terecht bij de financiële experten van Kredietadvies. Door hun ervaring weten ze perfect waar ze moeten zoeken en aan welke voorwaarden een kredietverstrekker moet voldoen. Samen met jou gaan ze op zoek naar de beste, interessantste en meest veilige manier om geld te lenen zonder papieren op te sturen. Contacteer hen vrijblijvend hier.

Krediet@dvies eBook

Een  lening aanvragen maar je weet niet waar te beginnen?

Lees in  onze gratis brochure hoe wij je helpen aan de juiste lening om je droom te  realiseren.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Simulatievan jouw lening
Laat je rentevoet berekenen. Binnen 24u ontvang je een simulatie van ons.
Hypotheeklening
Persoonlijke lening

Gerelateerde artikelen