Renovatielening

Renovatielening

Heeft jouw huis of appartement nood aan een verbouwing, maar beschik je niet over de nodige centen? Dan is een renovatielening voor jou de oplossing. Bij Krediet@dvies kan je een krediet aangaan onder de vorm van een hypothecair krediet en een lening op afbetaling.


Wat is een renovatielening?

Eigenaars van een huis of appartement kunnen een renovatielening of verbouwingslening aangaan om werken aan hun woning te financieren. Zo kan het gaan over:

  • Het leggen van een nieuw dak
  • Het aanleggen van een terras of tuin
  • Het zetten van een garage
  • Het uitbreiden van de woning
  • Het plaatsen van nieuwe verwarming

 

Een hypothecair krediet of een lening op afbetaling?

Kies je bij het vernieuwen of verbouwen van je woning voor een hypotheek? Of eerder voor een persoonlijke lening? Die keuze hangt af van een aantal factoren. Eén van die factoren is het bedrag van de renovatielening.

In het algemeen kunnen we zeggen: voor hogere bedragen ga je het best voor een hypotheek. Een hypotheek kan je immers over een langere termijn verspreiden dan een lening op afbetaling. Let wel op: een hypotheek moet je via een notaris afsluiten. En dat brengt kosten met zich mee.

Een goede analyse en deskundig advieszijn dus belangrijk wanneer je renoveert. Krediet@dvies begeleidt je graag bij het financieren van je verbouwingen.

 

Subsidies

Ben je van plan te verbouwen? Dan heb je mogelijk recht op verschillende subsidies, bijvoorbeeld de Vlaamse renovatiepremie. Wij onderzoeken op welke subsidies jij kan rekenen voor je renovatiewerken.

 

Gratis en vrijblijvend advies

Heb je interesse in een renovatielening? Spring dan gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprekvan mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Wij zitten bovendien gewoon bij jou om de hoek. Zo hebben we kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

 

Vraag de berekening van je renovatielening aan

Heb je geen idee wat een renovatielening jou kan kosten? Klik hier voor een simulatie.

 

Vraag uw simulatie aan

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen

Maak een afspraakMaak een afspraak