Volledige bedrag lenen


Volledige bedrag lenen: is het nog mogelijk in 2020?

Wil je het volledige bedrag lenen voor jouw droomwoning? Dat is in 2020 door nieuwe wettelijke beperkingen helaas een beetje moeilijker geworden. Toch zoekt Krediet@dvies samen met jou graag naar een oplossing die 100 % lenen wel mogelijk maakt.

Minimum 10 % eigen inbreng

Sinds 1 januari gelden er nieuwe regels in verband met de verhouding tussen het geleende bedrag en de waarde van de woning. Die verhouding mag vandaag niet meer dan 90 % bedragen. 

Dat heeft als gevolg dat je minstens 10 % van de aankoopsom van de woning zelf moet inbrengen. Dat is helaas niet voor iedereen mogelijk. Al zeker niet wanneer je ook nog eens de bijkomende notariskosten moet betalen.

Bekijk samen met Krediet@dvies je mogelijkheden

Heb je wel een vast inkomen, maar nog niet de kans gehad om voldoende spaargeld opzij te zetten? En heb je maandelijks de nodige financiële ruimte om een afbetaling aan te gaan? Dan kan je samen met Krediet@dvies zoeken naar mogelijkheden om alsnog het volledige bedrag van de woning te lenen.

Omdat we als bemiddelaar samenwerken met de meest courante banken, hebben we een perfect overzicht over de woonleningen die het best passen bij jouw specifieke situatie. Ook weten we als geen ander wat wel en niet kan in jouw situatie.

Laat ons maar eens samenzitten voor een gesprek van mens tot mens. Graag praten onze medewerkers over jouw huidige financiële middelen, je verwachtingen en de mogelijkheden die zich aanbieden. 

Lening notariskosten

Zo kan je bij Krediet@dvies nog steeds een aparte lening aangaan voor de notariskosten. Deze lening voor de notariskosten loopt aan voordelige voorwaarden. Zo kunnen we de lening bijvoorbeeld spreiden over een periode van 10 jaar, waardoor de maandelijkse afbetalingen draaglijk blijven voor jou.

Vraag nu jouw gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Praat samen met een van onze experts om te kijken of 100 % lenen mogelijk is voor jou. Je kunt altijd in een van onze kantoren terecht wanneer het jou past. We hebben kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt, dus altijd om de hoek. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak of loop gewoon even binnen.

 

 

 
Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen