Investeringskrediet

Wil je een nieuwe zaak opstarten of investeren in een bedrijf? Bij Krediet@dvies ben je aan het goede adres om je ambitieuze plannen te realiseren. Zo kunnen we jou bijstaan met professioneel advies en een investeringskrediet.


Wat is een investeringskrediet?

Een investeringskrediet is een krediet op middellange of lange termijn, dat je kan gebruiken om een investering of de opstart van een nieuwe zaak te financieren. Zo kan het gaan over zowel roerende als onroerende goederen.

 

Wie kan er een investeringskrediet aanvragen?

We verlenen geen investeringskrediet aan particulieren. Het is bestemd voor zelfstandigen, mensen met een vrij beroep, vennootschappen en bedrijven. Je vindt deze kredieten zowel onder de hypotheken als onder de leningen op afbetaling.

 

Waarvoor is een investeringskrediet bestemd?

Je kan een investeringskrediet voor diverse doelen gebruiken. Zo kan je er bijvoorbeeld de aankoop van je handelseigendom mee financieren en een handelsfonds overnemen. Je kan er een bedrijfswagen mee kopen. Of materieel dat je nodig hebt om je beroep uit te oefenen. Het is zelfs mogelijk om er een opbrengsteigendom mee te kopen.

Je begrijpt dat er vele mogelijkheden zijn. Het belangrijkste is echter dat wij zeer concurrentiële en dus lage tarieven kunnen aanbieden voor je investeringskrediet.

 

Gratis en vrijblijvend advies

Ben je op zoek naar een investeringskrediet? Spring dan gerust even binnen. In eenvertrouwelijk gesprekvan mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Wij zitten bovendien gewoon bij jou om de hoek. Zo hebben we kantoren in Antwerpen, Deurne en Zoersel. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

 

Bereken nu je investeringskrediet

Heb je geen idee wat een investeringskrediet jou kan kosten? Op deze pagina kan je jouw krediet berekenen. Zo zie je een schatting van hoeveel kapitaal en interesten je mogelijk dient af te betalen. Ook krijg je een beeld van de extra kosten waar een investeringskrediet mee gepaard gaat.

 

Vraag uw simulatie aan
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen

Maak een afspraakMaak een afspraak