Overbruggingskrediet

Opbrengsteigendom

Ben je van plan een opbrengsteigendom aan te kopen? Dat is een slimme investering, die zichzelf op termijn terugbetaalt dankzij huurinkomsten. Krediet@dvies staat jou graag bij met professionele kennis en een geschikte lening.


Wat is een opbrengsteigendom?

Een opbrengsteigendom koop je niet om zelf te bewonen, maar om te verhuren. Het is een investering die eigenlijk zichzelf afbetaalt. De huurinkomsten die je krijgt van je huurders, dekken immers maandelijks vaak al je hypothecaire lening.

Een opbrengsteigendom kan uit één appartement bestaan, maar je kan ook meerdere units in een gebouw kopen. Of zelfs een huis.

 

Waarom een opbrengsteigendom kopen?

Momenteel brengt een spaarboekje nog steeds historisch weinig op. En daar lijkt niet snel verandering in te komen. Het blijft daarom interessant om alternatieven te zoeken die meer opbrengen.

Een van de mogelijkheden is investeren in vastgoed, meer bepaald in een opbrengsteigendom. België heeft een stabiele vastgoedmarkt, dus het is een veilige, weinig risicovolle belegging. Al zeker wanneer jij je professioneel laat begeleiden door Krediet@dvies.

 

100 % van het bedrag lenen

De meeste banken ontlenen tot 80 % van de aankoopprijsvoor een opbrengsteigendom. Stel dat je een gebouw koopt van 300.000 euro, moet je dus minstens 60.000 euro eigen middelen investeren bovenop de registratiekosten en notariskosten.

Geen klein bedrag, natuurlijk. En dat schrikt mensen vaak af. Bij Krediet@dvies kan je echter tot 100 % van het aankoopbedrag ontlenen, wat dus een groot voordeel is.

 

Gratis en vrijblijvend advies

Heb je interesse in een lening voor een opbrengsteigendom? Spring dan gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Wij zitten bovendien gewoon bij jou om de hoek. Zo hebben we kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

 

Vraag nu de berekening van je hypothecaire lening aan

Heb je geen idee wat een lening voor een opbrengsteigendom jou kan kosten? Klik hier voor een simulatie.

 

Vraag uw simulatie aan
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen

Maak een afspraakMaak een afspraak