Herfinanciering lening

Herfinanciering hypothecaire lening

Ligt de rentevoet van je hypothecaire lening volgens jou te hoog? Dan kan je samen met Krediet@dvies je lening herzien. Zo kan je lenen tegen de huidige rentevoeten die voordeliger voor jou kunnen zijn.


Herziening hypothecaire lening: wat is het precies?

Wanneer je een lening afsluit, doe je dat tegen de voordeligste rentevoetdie op dat moment gangbaar is. Afhankelijk van het type hypotheek, blijft die rentevoet gelden voor de hele looptijd van je lening. Toch staat de economie niet stil.

Zo is het mogelijk dat je vijf jaar na het aangaan van je hypotheek gunstigere rentetarieven ziet. Gelukkig ben je niet voor altijd gebonden aan je oorspronkelijk rentevoeten kan je inspelen op dalende rentevoeten. Dat doe je met een herfinanciering van je hypothecaire lening.

 

Wat kost een herfinanciering van een hypothecaire lening?

Een herziening is niet kosteloos. Zo moet je niet alleen rekening houden met een wederbeleggingsvergoeding, maar ook met de kosten voor het schrappen van de oude en het vestigen van de nieuwe hypotheek. Het verschil tussen de huidige en toekomstige rentevoet moet dus voldoende groot zijn om die kosten te dragen.

Bij Krediet@dvies kan je jouw hypothecaire lening herzien. Dat doen we niet onbezonnen. Onze ervaren medewerkers gaan voor jou na of het wel loont om je lening te herfinancieren.

 

Wat zijn de voordelen van een herziening van je lening?

 

1. Minder rente betalen

De voornaamste reden om een herfinanciering van je hypotheek te vragen? Een lagere rentevoet, natuurlijk. Je zal op het einde van de looptijd een lager totaalbedrag aan rente betaald hebben.

2. Looptijd verlengen

Bij een herfinanciering kan je eveneens de looptijd van je lening verlengen, wat resulteert in een lagere afbetaling per maand. Zo krijg je meer financiële ademruimte.

3. Leningen samenvoegen

Krediet@dvies geeft jou de mogelijkheid om verschillende kleine leningen samen te voegen in één voordelige lening. Denk bijvoorbeeld maar aan een openstaand krediet van je kredietkaart, een lening op afbetaling en je huidige woningkrediet.

 

Gratis en vrijblijvend advies over herfinanciering lening

Heb je interesse in een herfinanciering van je hypotheek? Spring dan gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Wij zitten bovendien gewoon bij jou om de hoek. Zo hebben we kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

 

Vraag uw simulatie aan
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen

Maak een afspraakMaak een afspraak