105 %-lening

105%-lening

Heb je al een deel gespaard voor de bijkomende kosten van je hypotheeklening? Maar kom je nog een stukje tekort voor het bedrag van onder meer de registratierechten en notariskosten? Dan voorziet Krediet@dvies voor jou de 105 %-lening.


Wat is de 105 %-lening?

Met de 105%-lening geven we jou de mogelijkheid om 105% van de aankoopprijs van je droomwoning te lenen aan hetzelfde voordelige tarief als een ‘gewone’ hypothecaire lening. Op die manier beschik je over extra centen om de bijkomende kosten van je lening te betalen. Zo hoef je de aankoop geen maanden of jaren uit te stellen.

 

Een voorbeeld van een 105%-hypotheek

We kunnen deze lening het best uitleggen aan de hand van een concreet voorbeeld. Stel dat je een appartement aankoopt van 150.000 euro. Het is klein beschrijf en je geniet van het abattement en bij-abattement omdat het je eerste woning is. De totale bijkomende kosten bedragen dan 13.120 euro.

Dat is natuurlijk een heel bedrag. Bij Krediet@dvies kan je echter 105% van de aankoopprijs lenen, wat in dit voorbeeld neerkomt op 157.500 euro. Dat betekent dat je geen 13.120 euro moet hebben om deze aankoop te financieren, maar slechts 5620 euro. Toch een groot verschil, niet?

 

Notariskostenlening

Heb je toch een groter bedrag nodig om de bijkomende kosten te kunnen dragen? Dan kan je kiezen voor onze notariskostenlening. Deze lening dekt hetvolledige bedragvan de bijkomende kosten van een hypothecaire lening.

 

Gratis en vrijblijvend advies

Heb je interesse in een lening voor een 105 %-lening? Spring dan gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Wij zitten bovendien gewoon bij jou om de hoek. Zo hebben we kantoren inAntwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

 

Vraag de berekening van je hypothecaire lening aan

Heb je geen idee wat een 105%-lening jou kan kosten? ? Klik hier voor een simulatie.

 

Vraag uw simulatie aan
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen

Maak een afspraakMaak een afspraak