Hergroepering kredieten

Leningen samenvoegen

Wil je leningen samenvoegen? Verlang je naar een hergroepering van kredieten? Het samenvoegen van leningen is een delicaat onderwerp. Krediet@dvies doet er echter alles aan om een oplossing voor je probleem te bieden en je situatie te verbeteren.


Wat betekent schuldcentralisatie?

Bij schuldcentralisatie voegen we een aantal dure leningen samen en vervangen hen door één voordeliger krediet. Zo heb je maandelijks maar één bedrag dat je moet afbetalen. Dat is niet alleen overzichtelijker, maar ook goedkoper.

Kredieten samenvoegen vermindert immers je aflossingslast. Bij aparte kredieten betaal je maandelijks kosten die vervat zitten in de afbetaling. Denk bijvoorbeeld maar aan de dossierkosten. Ook betaal je op iedere lening intresten.

Door de kredieten te groeperen in één lening, schrap je dus overbodige kosten en betaal je minder interesten. Zo krijg je maand na maand meer financiële bewegingsruimte.

 

Eén lening op lange termijn

Maar misschien heb je wel een aantal kleinere leningen en kredietkaarten waarvan de maandelijkse afbetalingen te zwaar worden? In dat geval kan het aangewezen zijn om die kleinere kredieten samen te voegen in één grotere lening op afbetaling (LOA). Deze LOA spreidt je over een langere termijn, waardoor je maandelijks financieel meer mogelijkheden krijgt.

Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de overname vanverschillende kredietopeningen die aan kredietkaarten zijn gekoppeld. Ze zijn handig, maar je kan de afbetaalde som steeds blijven opnemen en daardoor kunnen ze oneindig doorlopen.

Het kan daarom nuttig zijn ze te vervangen door een LOA, zodat je weet wat je precies per maand betaalt. En nog belangrijker: hoe lang je dat bedrag moet betalen. Goed en juist advies is bijgevolg noodzakelijk!

 

Gratis en vrijblijvend advies over hergroepering kredieten

Wil je leningen samenvoegen? Spring dan gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Wij zitten bovendien gewoon bij jou om de hoek. Zo hebben we kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

 

Vraag uw simulatie aan
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen

Maak een afspraakMaak een afspraak