Persoonlijke lening

Verwacht je grote uitgaven op hetzelfde moment? Zijn er misschien huishoudelijke apparaten die aan vervanging toe zijn? Als je dringend financiële middelen nodig hebt, kan Krediet@dvies jou bijstaan met een persoonlijke lening.


Wat is een persoonlijke lening of een lening voor alle doeleinden?

Het woord in de titel zegt het eigenlijk zelf. Een lening op afbetaling voor alle doeleinden is niet gekoppeld aan één bepaald doel. En je hoeft dus geen reden te verantwoorden. De som die je leent, kan je zelf gebruiken voor de dingen die jij wilt. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je een aantal zaken tegelijkertijd wil kopen of vervangen.

 

De lening voor alle doeleinden

Stel dat je net bent verhuisd en je hebt een nieuwe televisie nodig, maar ook een zitbank, twee stoelen, een nachtkastje, enzovoort. Dan kan je voor die zaken afzonderlijke leningen afsluiten, maar dan moet je uiteraard ook verschillende maandelijkse afbetalingen doen.

Het is daarom beter om één globale lening aangaan, die over een langere tijd kan worden gespreid. Zo lopen je maandelijkse afbetalingen niet te hoog op. Geld lenen kost namelijk geld. Het is beter om interest te betalen op één lening, dan op verschillende leningen.


Gratis en vrijblijvend advies

Heb je interesse in een persoonlijke lening? Spring dan gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Wij zitten bovendien gewoon bij jou om de hoek. Zo hebben we kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

 

Vraag nu de berekening van je persoonlijke lening aan

Heb je geen idee wat een persoonlijke lening jou kan kosten? Klik hier voor een simulatie.

 

Vraag uw simulatie aan
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen

Maak een afspraakMaak een afspraak