Autolening

Heb je jouw droomwagen op het oog of is je auto aan vervanging toe? En beschik je momenteel nog niet over de nodige middelen om een nieuwe wagen te financieren? Krediet@dvies bekijkt samen met jou al je opties en biedt jou graag een geschikte autolening aan.


Wat houdt een autolening precies in?

Het doel van dit krediet is voor iedereen wel duidelijk: de aanschaf van een wagen.
Zo kan het gaan om een autofinanciering voor een nieuwe wagen, maar evengoed voor een tweedehandswagen.

Verder kan je de wagen bij een officiële verdeler kopen, maar het is ook mogelijk om de aankoop via een particulier (uit de hand) te doen.

 

Hoe werkt een autolening?

Meestal betaal je zelf een voorschot aan de verkoper en wordt het overblijvende gedeelte gefinancierd. Het is echter ook mogelijk om de volledige aankooprijs te lenen. Afhankelijk van jouw situatie kunnen we verschillende tarieven hanteren.

Goed om te weten: om je aanvraag te kunnen behandelen, hebben we het precieze type en het bouwjaar van de wagennodig. Als je trouwens tegelijk een voordelige autoverzekering wenst af te sluiten, brengen wij dat voor jou in orde.

 

Gratis en vrijblijvend advies

Ben je op zoek naar een autolening? Spring dan gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Wij zitten bovendien gewoon bij jou om de hoek. Zo hebben we kantoren in Antwerpen, Deurne, Zoersel en Hasselt. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!

 

Vraag de berekening van je autolening aan

Heb je geen idee wat een autolening jou kan kosten? Klik hier voor een simulatie.

 

Vraag uw simulatie aan
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen

Maak een afspraakMaak een afspraak