Investeringskrediet op maat van jouw ambitie


Wil je een nieuwe zaak opstarten of investeren in een bedrijf? Bij Krediet@dvies ben je aan het goede adres om je ambitieuze plannen te realiseren. Zo kunnen we jou bijstaan met professioneel advies en een investeringskrediet. Om op maat van jouw wensen te kunnen werken, vragen we jou om het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op!
Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen


Stories