Franck Len

Franck Len


25 jaar
Slager
Hypothecaire lening op 25 jaar
Lening notariskosten

“Wat ik over Krediet@dvies kan zeggen tegen vrienden of familie? Dat het top is! De houding van de medewerkers kan ik zeer professioneel noemen. Het advies vond ik steeds zeer duidelijk, waardoor de samenwerking probleemloos verliep.

Om mijn woning te kunnen kopen, heb ik voor de volle 100 procent het aankoopbedrag moeten lenen op 25 jaar. En dat was geen probleem voor Krediet@dvies. Ze hebben het dossier in geen tijd in orde gebracht.”
 

Simulatie
van jouw lening
BEREKEN NU
Tevreden klanten

Je krijgt bij Krediet@dvies een totaaloplossing. Naast mijn hypotheek heb ik ook een persoonlijke lening en een renovatielening. Allemaal tegen een rentevoet.

Milos, Bonheiden
Tevreden klanten

Een eigen stekje is niet evident als je weinig spaarcenten hebt. Bij Krediet@dvies konden we echter probleemloos het volledige bedrag voor onze woning lenen.

Jürgen en Sofie, Deurne
Tevreden klanten

De medewerkers van Krediet@dvies dromen met je mee. Hun lage interesten zijn aantrekkelijk, maar met hun persoonlijke aanpak maken ze echt het verschil.

Vanity, Zoersel
Tevreden klanten

Bij Krediet@dvies kreeg ik naast mijn hypothecaire lening ook een lening voor de notariskosten. Nu heb ik een eigen woonst én genoeg financiële ruimte.

Guy, Brussel
Bekijk alle getuigenissen